Finansal Şube Müdürlüğü

Finansal Şube Müdürlüğü

1) Elektronik Ücret Toplama Sistemine dahil olan ÖTA (Özel Toplu Taşıma Araçları), ÖHO (Özel Halk Otobüsleri Kooperatif ve Esnaf Odası), İlçe ÖTA araçları, TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Başkentray) bünyesinde çalışan tüm araçlar için EGO Raporal Sisteminden çekilen biniş verileri üzerinden mutabakat (Gelir Paylaşımı) yapmak. 

2) Elektronik Ücret Toplama Sistemine dahil olacak paydaşlar ile gerekli protokol ve sözleşmeleri yapmak. Mutabakatlarını (Gelir Paylaşımlarını) yapabilmek için EGO Raporal Sisteminde gerekli işlemlerin yapılmasını sağlamak ve mutabakatlarını yapmak.

3) Elektronik Ücret Toplama Sistemine dahil edilen şehir içi (ÖHO, Başkentray, Kooperatif bünyesinde çalışan araçlar) alanlarda hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarına sözleşme maddelerini uygulamak.

4) Elektronik Ücret Toplama Sistemine dahil olan bireysel araç sahipleri; hisse devri ve araç değişikliklerinde yapılacak olan iş ve işlemlerin kontrolünü yapıp, sözleşmelerde gerekli değişikler yapmak ve Rapor-al sistemine değişiklikleri işletmek.

5) İlgili sözleşme, protokol ve UKOME kararları doğrultusunda Rapor-al Sistemi üzerinden alınacak raporlara göre yüklenici ve diğer paydaşlara yapılması gereken ödemelere ilişkin mutabakatı hazırlamak ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına göndermek.