23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105’inci yılında vatandaşlarımıza toplu taşıma hizmeti ücretsiz olarak verilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.04.2024 tarih ve 383 sayılı dini ve milli bayram günlerinde sabah saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs ve raylı sistemler ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması kararı kapsamında vatandaşlarımız, 23 Nisan 2025 Çarşamba günü EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, Metro ve ANKARAY) ücretsiz faydalanabileceklerdir.

23 Nisan 2025 Çarşamba günü 377 güzergâhta Cumartesi servis programında ücretsiz olarak hizmet verecek olan EGO otobüslerinin hareket saatlerine ve güzergâhlarına, EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve Kuruluşumuz internet sitesinden (www.ego.gov.tr) ulaşılabilir.

Bu vesileyle, sevgili çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Yayın Tarihi: 21.04.2025
Okunma Sayısı: 734