EGO TOPLU TAŞIMA İÇİN ORTAK AKIL İLE YENİ ÇÖZÜMLER GELİŞTİRMEK İÇİN İLÇE TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

EGO TOPLU TAŞIMA İÇİN ORTAK AKIL İLE YENİ ÇÖZÜMLER GELİŞTİRMEK İÇİN İLÇE TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

EGO Genel Müdürlüğü yöneticileri, katılımcı yönetim vizyonu ile ilçelerin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini dinlemek amacıyla vatandaşlarla bir araya geliyor. İlçelerden gelen talepleri yerinde alarak ortak akıl ile toplu ulaşımda yeni çözümler geliştirmek için yapılan toplantıların bu kez ki durağı Keçiören oldu.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Keçiören’de yaşayan vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini paylaşmak üzere büyük ilgi gösterdiği toplantıya; EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Özge Gürsoy, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Haldun Aydın, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile muhtarlar ve ilçenin sivil toplum örgütleri katıldı.

Keçiören’deki vatandaşların toplu taşıma ile ilgili yaşadıkları sorunlar ve önerilerini dinleyen EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Toplu ulaşımda her seferinde daha iyiye hedefi ile yola devam ettiklerini kaydeden Engin, “Toplu taşıma araçlarımızı kullanan vatandaşlarımızın taleplerini çok değerli bulduğumuz için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hareket ediyoruz. Talepleri yerinde dinleyerek ortak akılla yeni hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Bizlere ev sahipliği yapan ve katkı sağlayan Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özarslan ve katılım sağlayan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kıymetli muhtarlarımız ve sevgili Keçiören sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yayın Tarihi: 06.09.2024
Okunma Sayısı: 2135