MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİ NEDENİYLE TOPLU ULAŞIMDA YAPILAN DÜZENLEMEYE İLİŞKİN DUYURU

Sayı:2024/10

MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİ NEDENİYLE TOPLU ULAŞIMDA YAPILAN DÜZENLEMEYE İLİŞKİN DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde, vatandaşların ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için toplu ulaşıma yönelik hazırlıklarını tamamladı.

Bu kapsamda seçimlerde, sandık kurullarında görev alacak personel ve emniyet mensuplarının görev yerlerine ulaşımlarının sağlanması ve akabinde görev yerlerinden alınarak İlçe Seçim Kurullarına intikallerinin sağlanması amacıyla YSK İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarınca talep edilen 355 adet araç ve servis planlaması yapılmıştır.

31 Mart 2024 Pazar günü otobüslerde rutin servis programı uygulanacaktır. Saat 24.00-05.30 aralığında 29 adet güzergâhta verilmekte olan gece servisleri ile 24 saat kesintisiz ulaşım hizmetine devam edilecektir.

Raylı Sistem İşletmelerinde (Metro, ANKARAY ve son sefer saati 21.00 olmak üzere Teleferik) ise ulaşım hizmeti saat 05.00’te başlayacaktır (EK-Tablo).

Ayrıca Kuruluşumuz saha denetim sorumluları ile Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için derhal ilave otobüs ve tren servisleri verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

EK-Tablo: Metro ve ANKARAY İşletmelerinde, 31 Mart 2024 Tarihinde Uygulanacak Servis Programı

Yayın Tarihi: 26.03.2024
Okunma Sayısı: 3370