“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2023 ARALIK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2023 ARALIK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında, 2023 Aralık ayının sonuçları açıklandı.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda şoför olarak çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak, görevlerini titizlikle yerine getirenleri ödüllendirmek amacıyla 2021 yılında başlatılan ve her bölgeden bir personel olmak üzere beş personelin “Ayın Şoförü” seçildiği uygulamanın Aralık ayı sonuçları belli oldu.

Aralık ayı sonuçlarına göre; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Semra Kılınç, 2. Bölge’den Muammer Yücel, 3. Bölge’den Abdullah Çivrilli, 4. Bölge’den Arif Kiraz ve 5. Bölge’den Ferhat Demir ayın şoförü olarak seçildi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ile birlikte, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde ödül alan şoförlerimizle bir araya geldi.

Sözlerine ayın şoförleri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, ödül alan şoförleri tebrik etti. Aralık Ayı’nın Şoförleri arasında bir kadın sürücünün seçilmesinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydeden Tekbudak, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından itibaren şoför olarak Kuruluşumuzda çalışmaya başlayan kadın sürücülerimizin başarılarını da kutluyorum. Bugün 47 kadın sürücümüz bulunuyor. Amacımız, her geçen yıl bize katılan kadın sürücü sayımızı artırmaktır” dedi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Aralık ayının şoförü olarak seçilen sürücülerin, hangi kriterleri yerine getirmiş olduklarına ilişkin bilgileri paylaşmasının ardından, ödül alan şoförlere söz vererek onları dinledi ve tebrik etti. Tören, konuşmaların ardından teşekkür belgelerinin ödül sahiplerine verilmesiyle sona erdi.

Yayın Tarihi: 25.01.2024
Okunma Sayısı: 1095