“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA EYLÜL AYI ŞOFÖRLERİNE TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA EYLÜL AYI ŞOFÖRLERİNE TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında, 2023 Eylül ayının sonuçları açıklandı.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda şoför olarak görev yapmakta olan çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak, görevlerini titizlikle yerine getirenleri ödüllendirmek amacıyla, 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında 2023 Eylül ayının sonuçlarına göre; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Murat Papaker, 2. Bölge’den Mustafa İlhan Tosun, 3. Bölge’den Hasan Zaralı, 4. Bölge’den Murat Bostan ve 5. Bölge’den Remzi Eşer ayın şoförü olarak seçildi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek üzere “Ayın Şoförleri” ile 4. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Törende yaptığı konuşmasına, ayın şoförleri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, sözlerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yılı nedeniyle yaptığı konuşmayla sürdürdü. Cumhuriyet’imizin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kazanımlarına ve değerlerine sahip çıkmamız gerektiğine vurgu yapan Tekbudak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyet’imizin ilanının 100.yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.” dedi.

29 Ekim’in sadece bir tarihten ibaret olmadığını, bir milletin bağımsızlığı uğruna yokluklar içinde yedi düvele meydan okuması demek olduğunu belirten Tekbudak, Atatürk’ün “En büyük eserimdir.” diyerek bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak için tüm gücümüzle çalışmaya ve açtığı yolda her daim yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyeti bize miras bırakan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yol arkadaşlarını ve bu ülke için canlarını feda eden nice isimsiz kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum” diye ifade etti.

Toplu ulaşımda birçok ilki hayata geçiren EGO’nun Ankara’nın neredeyse Cumhuriyetle yaşıt bir kurumu olduğuna dikkat çeken Zafer Tekbudak, “81 yıllık bir Cumhuriyet çınarı olan EGO, toplu taşımacılık alanındaki deneyim, birikim ve imkanlarını, Ankara halkına dünya standartlarında kaliteli hizmet sunabilmek için seferber etmiştir. Kuruluşumuzun sunduğu hizmet kalitesi siz değerli çalışma arkadaşlarımızın da katkısıyla daha da artacaktır” dedi.

Tekbudak, “Eylül Ayının Şoförü” olarak seçilen sürücülerin, hangi kriterleri yerine getirmiş olduklarına ilişkin bilgileri paylaşmasının ardından, ödül alan şoförlere söz vererek onları dinledi ve tebrik etti. 2.Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden ayın şoförü olarak seçilen Mustafa İlhan Tosun, bir süre önce kızının kendisine “Baba işini çok düzgün yapıyorsun ama neden seni ayın şoförü seçmiyorlar?” demesinden sonra  bu ödülü almasının kendisi için çok önemli anlamlı olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Tören, konuşmaların ardından teşekkür belgelerinin ödül sahiplerine verilmesiyle sona erdi.

Yayın Tarihi: 06.11.2023
Okunma Sayısı: 2405