“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 KASIM VE ARALIK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 KASIM VE ARALIK AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında, 2022 Kasım ve Aralık aylarının sonuçları açıklandı. Buna göre:

1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Serdal Aşıcı, Sinan Dolaşık; 2. Bölge’den Halil Ünal, Hakan Karabağ; 3. Bölge’den Ramazan Kırpıkoğlu, Yusuf Ciğerli; 4. Bölge’den Davut Çimen, Necip Özdikmen ve 5. Bölge’den Hasan Yılmaz ile Hakan Serim ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek üzere “Ayın Şoförleri” ile 5. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Tekbudak burada yaptığı konuşmada, ulaşımda verimli bir çalışma yılını geride bıraktıklarını belirterek bu verimli çalışmada önemli bir paya sahip olan sürücü personele teşekkür etti ve kendileriyle gurur duyduğunu söyledi.

2022 yılına ilişkin bazı istatistiki bilgileri paylaşan Tekbudak, EGO otobüsleriyle 114 milyon 484 bin 291 kilometre yol kat edildiğini; bunun dünyanın etrafında tam 2 bin 856 kez tur atmakla eşdeğer olduğunu (Dünya’nın etrafı yaklaşık 40.075 km’dir) belirtti. EGO otobüsleriyle yapılan 2 milyon 871 bin 969 seferle Ankaralıları evlerine, işlerine, okullarına ulaştırdıklarını vurgulayan Tekbudak; 475 milyon 965 bin 592 adet Ankarakart kullanımının gerçekleştiğini de sözlerine ekledi.

Aralık ayında EGO Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 80. yılını kutladıklarını hatırlatan Tekbudak “Kuruluşumuzun yıl dönümü olan 16 Aralık tarihini de hatırlatmak istiyorum. Geçtiğimiz Aralık ayında, personelimizin katılımıyla, 80. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliğimizi gerçekleştirdik. 80 yıl önce 16 Aralık 1942 tarihinde kurulmuş olan EGO Genel Müdürlüğümüz, Cumhuriyet ile büyüyen, geleneklerine bağlı, hizmet kalitesini sürekli artıran, teknolojiye ve yeniliklere önem veren, toplu taşımada huzur ve güveni temsil eden bir Kuruluştur. Vizyonumuz, Ankaralıları huzur ve güven içinde hayata taşıyan kurum olmak; Misyonumuz ise Kuruluşumuzca yürütülen ulaşım hizmetlerini en güvenilir, en hızlı, en ekonomik, en rahat, en çok memnuniyet verecek şekilde sunmaktır. Bu vizyon ve misyon doğrultusunda sunduğumuz hizmetlerle, siz değerli çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın önderliği ile Kuruluşumuzun itibarı giderek artmaktadır” dedi.

Zafer Tekbudak, “Ayın Şoförü” olarak seçilen sürücülerin, hangi kriterleri yerine getirmiş olduklarına ilişkin bilgileri paylaşmasının ardından, sürücü personeli kutlayarak teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 01.02.2023
Okunma Sayısı: 5961