“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI AĞUSTOS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI AĞUSTOS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uyulamasında Ağustos ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda ağustos ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Feyyaz Yekta Erman, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden İbrahim Kubulay, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Kenan Daşıyan, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ünsal Büyükyavuz, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Nurullah Tipiler ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 3. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Tekbudak ayın şoförlerine yaptığı konuşmada, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ve kış dönemi için otobüslerle ilgili tüm hazırlıkları yaptıklarını, EGO Genel Müdürlüğü araç filosunda 1.553 olan faal araç sayısının, yeni alınan 369 araçla 1.838’e yükseldiğini  belirterek yeni döneme hazır olduklarını söyledi.

Okulların açılmasıyla birlikte EGO Genel Müdürlüğünün ulaşımdaki sorumluluğunun da arttığını vurgulayan Tekbudak, “Öğrencilerimizi zamanında ve güvenli bir şekilde okullarına ulaştırmamız gerekiyor. Burada da elbette sizlerin sorumluluğu da oldukça fazla. Sizlerden ricam lütfen zamanında hareket ediniz ve daha da dikkatli olunuz.” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başta Kurum personelinin çocukları olmak üzere tüm öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Tekbudak, ardından “Ayın Şoförü” olarak seçilen personeli tebrik ederek, teşekkür belgelerini takdim etti.

 

Yayın Tarihi: 21.09.2022
Okunma Sayısı: 6017