“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI MAYIS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI MAYIS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Mayıs ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Mayıs ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Emre Uslu, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden İsmet Delibaş, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Salih Konuş, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Gökhan Durmuş, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Nevzat Çifçi ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nün Gölbaşı Karaoğlan’da bulunan yeni yerleşkesinde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, yöneticiler olarak sürücülerin eğitimine önem verdiklerini belirterek geçtiğimiz ay başlatılan ancak Ankara Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne (AHOK) bağlı bazı toplu taşıma esnafı ile çevre ilçelere hizmet veren kooperatiflerden bir bölümünün artan işletme maliyetleri ve akaryakıttaki öngörülemeyen fiyat artışları nedeniyle araçlarını hizmet verdikleri hatlardan çekmesiyle “Güvenli Sürüş ve Trafik Kuralları” eğitimine,  ara vermek zorunda  kaldıklarını, en kısa zamanda da devam edeceğini söyledi.

EGO Genel Müdürlüğünce kooperatiflerin araçlarını hizmet verdikleri hatlardan çektiği süreçte derhal önlem alarak söz konusu hat ve güzergâhlarda ek servis planlaması yapıldığını vurgulayan Tekbudak, “Sizler vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için büyük bir özveriyle çalıştınız. Bu kriz dönemlerinde göstermiş olduğunuz üstün çalışma ve gayret için teşekkür ediyorum” dedi.

1. Bölgede görev yapan sürücülerle ilgili, vatandaşlarımızdan gelen teşekkür mesajlarını da paylaşan Zafer Tekbudak, genel olarak sürücülerin vatandaşlarımıza karşı davranış ve tutumlarında olumlu gelişmeler gördüklerini, bu durumun kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Ardından “Ayın Şoförü” seçilen personele teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 24.06.2022
Okunma Sayısı: 5909