“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI NİSAN AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI NİSAN AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Nisan ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Nisan ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden Ahmet Erkılıçoğlu, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Abdurrahman Buyraz, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ali Kaya, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Yasin Başer, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Alper Algen ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 5. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, şoförlerin belediyenin vatandaşlarla ilk temas noktası olduklarını, “Ayın Şoförü” uygulamasıyla amaçlarının sürücülerin moral ve motivasyonlarının artırılarak hizmet kalitesinin yükseltilmesi olduğunu söyledi. Tekbudak, “Vatandaşımız her şeyin en iyisini hak ediyor; biz de onlara en iyi şekilde hizmet vermeliyiz. Sizler ayın şoförü seçilerek bu işi ne kadar iyi yaptığınızı kanıtlamış oluyorsunuz. Bu davranışlarınız diğer şoförlerimize örnek oluyor.” dedi.

Sürücülerin yaptığı işin bir kamu görevi olduğunu unutmamalarını isteyen Tekbudak, “Bizler EGO Genel Müdürlüğünün çatısı altında büyük bir aileyiz. Bu ailenin önemli birer fertleri olan siz değerli çalışma arkadaşlarımızın ne kadar zor bir görev yaptıklarının farkındayız. Her zaman sizlerin yanındayız; bunu biliyorsunuz zaten.” diyerek, sürücülerin teknik ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla başlayan eğitimlerden söz etti. 

5. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünde görev yapan sürücüler için Nisan ayında gelen teşekkür mesajlarından birkaç tanesini paylaşan Tekbudak, “Ayın Şoförü” seçilen personeli kutlayarak, teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 03.06.2022
Okunma Sayısı: 5801