“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI MART AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA 2022 YILI MART AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Mart ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Mart ayı için: 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ramis Eroğlu, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Nihat Atma, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Volkan Bayraktepe, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Zafer Karatop, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Hüseyin Atasoy ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer teşekkür belgelerini takdim etmek için “Ayın Şoförleri” ile 4. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, şoförlerin daha rahat koşullarda çalışmaları ve motivasyonlarının artması için çeşitli sosyal aktiviteler üzerinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Son zamanlarda, Ankara genelinde çok sayıda toplu taşıma aracında şoförlerden kaynaklanan bazı sorunların ve yolculara karşı uygun olmayan davranışların şikayet konusu olduğunu ifade eden Tekbudak, bu durumun işini düzgün yapan sürücüleri üzdüğünü belirtti. Görevleri sırasında özellikle vatandaşlarla ikili diyaloğa girilmemesini, nezaket ehli bir dil kullanılmasını isteyen Tekbudak, Mayıs ayında başlaması planlanan ve içerisinde iletişim konusunun da yer aldığı yüz yüze eğitimlere mutlaka katılmaları gerektiğini söyledi.

Toplu taşıma araçlarında uyulması gereken kurallarla ilgili eğitime küçük yaşlardan itibaren başlanmasının önemine dikkat çeken Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, bu kapsamda hazırlanan bir proje üzerinde çalıştıklarını, yakın bir zamanda da uygulamaya geçeceklerini belirtti.

4. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünde görev yapan şoförler için Mart ayında gelen teşekkür mesajlarından da örnekler veren Tekbudak, Ayın Şoförü seçilen personeli tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünde görev yapan Ramis Eroğlu teşekkür belgesini alırken Ayın Şoförü olarak seçildiğini ailesiyle paylaştığında kızının coşkuyla “Şampiyon Babam. Seninle gurur duyuyorum!” diye bağırarak kendisine sarıldığını anlattı.

Yayın Tarihi: 13.04.2022
Okunma Sayısı: 8118