EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “EGO ÜNİFORMASI” HAYRANINA SÜRPRİZ

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “EGO ÜNİFORMASI” HAYRANINA SÜRPRİZ

 

EGO Genel Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan Firdevs Aslan, engelli oğlunun Kuruluşumuz otobüs şoförlerinin giydiği “EGO” amblemli üniformayı çok beğendiğini  ve ısrarla sahip olmak istediğini belirterek, mümkün olması halinde bir takım üniforma talep etti.

 

 

Talebe istinaden Firdevs Aslan’la temasa geçen yetkililere, 7. Kromozom Bozukluğu rahatsızlığı olan oğlu Gencay Aslan’a bir sürpriz yapmak istediğini, EGO şoförlerinin kıyafetlerine karşı çok büyük ilgisi olduğunu, bölgelerinde çalışan otobüs şoförlerinin de oğlunu çok iyi tanıdığını ifade ederek bu talebin yerine getirilmesi halinde, oğlunun mutlu olacağını belirtti. Kıyafetin en kısa zamanda temin edilerek kendilerine iletileceğini söyleyen yetkililer konuyu, EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak’la paylaştı. Tekbudak da bu talep karşısında hemen BUGSAŞ Genel Müdürlüğü ile irtibata geçerek bir takım üniforma temin etti.

Yapılan bir organizasyonla Gencay Aslan ve annesi Firdevs Aslan Mamak’ta bulunan EGO Genel Müdürlüğü 3. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğü’nde misafir edildi. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak da düzenlenen bu programa katılarak Gencay Aslana’a bir adet EGO amblemli şoför gömleği ve pantolon hediye etti. Aldığı kıyafetleri hemen giyen Gencay Aslan, araç parkında bulunan kırmızı otobüslere binmek istediğini söyledi. EGO şoförü üniforması içinde araca binerek şoför koltuğunda fotoğraf çektiren Gencay Aslan, ardından kampüs alanında kısa bir tur attı. Çok istediği kıyafetlerin içinde olmaktan, yeni otobüsle tur atmaktan ve gördüğü ilgiden çok büyük mutluluk duyan Gencay Aslan, programda bulunan EGO yönetim kadrosunu evine çay içmeye davet etti.

Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ile Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök’ün de bulunduğu programda anne Firdevs Aslan, yetkililere göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

 

Yayın Tarihi: 22.03.2022
Okunma Sayısı: 5375