“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA EKİM AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA EKİM AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı itibarıyla başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasının Ekim ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Ekim ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Hüseyin Sarı, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Taner Koç, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ertuğrul Bulut, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Hayali Demirkan, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden İbrahim Demirel ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök, Ekim ayında seçilen “Ayın Şoförleri” ile 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Yahya Şanlıer burada yaptığı konuşmada Ekim ayı için seçilen personeli tebrik ederek, yapılan bu buluşmaların aynı zamanda şoförlerin sorunlarını ve taleplerini de dinlemek için bir fırsat olduğunu belirtti. EGO’nun şehir içi toplu ulaşımda uygulayıcı ve denetleyici bir role sahip olduğuna değinen Şanlıer, bu nedenle güvenli, kaliteli ve nitelikli toplu taşıma hizmeti vermek amacıyla saha denetimlerini eksiksiz olarak yerine getirmeye ve personelle daha sık bir arada olmaya özen gösterdiklerini söyledi.

22 Aralık 2021 tarihinde EGO Genel Müdürlüğüne ait 503 numaralı hatta hizmet veren otobüsün Ayaş Yolu üzerinden Yenikent istikametine doğru seyir halindeyken kontrolden çıkarak yaptığı kazaya da değinen Yahya Şanlıer; “Gerçekten çok önemli ve zor bir görev yapıyorsunuz. Ancak kurallara riayet edildiği takdirde kazaların azaltılacağına inanıyoruz. Özellikle Bölge Müdürlerimize, hareket şeflerimize önemli görevler düşüyor. Şoförlerimizin moral ve motivasyonlarının yüksek olması, bizim hizmetlerimizde önemli bir koşul. Şoförlerimizin dinlenmiş olması, dikkatini yalnızca işine vermesi gerekiyor.” dedi.

Şoförlerin yeni yılını kutlayan Şanlıer, teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 31.12.2021
Okunma Sayısı: 7536