SMART ANKARA EKİPMAN TEMİNİ

Sayı:2021/102

      DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türkiye-Avrupa Birliği Mali İşbirliği’nin IPA II (2014-2020) Dönemi kapsamında Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı’nın uygulanmasına yönelik, SMART Ankara Hibe Projesi’nin tedarik sözleşmesi ihale süreçleri başlamıştır. “Tedarik Bileşeni” kapsamında temin edilecek ürünlerle Ankara’da Bisiklet Paylaşım Sistemi kurulacaktır.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından desteklenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca koordine edilen SMART Ankara Projesiyle, kentsel yaşanılabilirliğin artırılması ve sürdürülebilir ulaşım araçlarının kullanımının teşvik edilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında kurulacak olan Bisiklet Paylaşım Sistemi ile Ankara’ya sağlıklı, temiz ve erişilebilir ulaşım modu kazandırılacaktır.

Bu kapsamda Kuruluşumuz tarafından yürütülecek olan projenin tedarik bileşeni olarak yayımlanan “SMART Ankara Ekipman Temini”ne yönelik ihale ilanı, 13 Aralık 2021 tarihinde Avrupa Birliği ihale ilan platformu olan TED E-Tendering'te “Avrupa Komisyonu ihale ilan sayfası: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=9821” linki ile yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye ilgili linkten ulaşılabilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yayın Tarihi: 30.12.2021
Okunma Sayısı: 3373