“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA AĞUSTOS VE EYLÜL AYLARININ ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA AĞUSTOS VE EYLÜL AYLARININ ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılı itibarıyla başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasının Ağustos ve Eylül aylarının sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda Ağustos ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Seyfi Seçkin Fındık, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Taner Çiftçi, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mustafa Sarıkaya, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Abdul Ilgaz, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Şahin Körpe ayın şoförü olarak belirlenirken; Eylül ayı için; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Levent Orhan, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Çakmak, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ali Aydoğan, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ömer Pekbak, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Hasan Demirok ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer Ağustos ve Eylül ayında seçilen “Ayın Şoförleri” ile inşaatı tamamlanarak hizmete açılan 3. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünün yeni yerleşkesinde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, öncelikle inşaatı tamamlanan ve hizmete açılan 3. Bölge Otobüs İşletme Müdürlüğünün yeni yerleşkesinde bulunuyor olmanın ayrı bir heyecanını yaşadığını belirtti. Bölgeye, yapımı sırasında da birkaç kez geldiğini dile getirirken, içerisinde bulunan alanlara da değinen Tekbudak, yeni binanın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. Ulaşımla ilgili en çok şikâyet gelen hususlardan bir tanesinin araç içi yolcu yoğunluğu olduğunu belirten Zafer Tekbudak, bu yoğunluğun EBRD kredisiyle alınacak 301 adet otobüsle azaltabileceğini söyledi.

Genel Müdür Yardımcısı Tekbudak şoförlere ayrıca “Servis saatlerine ve sürelerine uyalım; duraklardaki yolcularımızı mağdur etmeyelim, duraklarda duralım, trafik kurallarına riayet ederek dikkatli bir şekilde araç kullanalım. Okulların açılmasıyla birlikte artan trafiği de göz önünde bulundurarak özellikle işe geliş ve gidiş saatlerinde, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için elimizden geleni yapalım” uyarılarında bulundu.

Sağlıklı ve konforlu bir hizmeti Ankara halkıyla buluşturmak için gece gündüz demeden çalışan, çalışmalarıyla fark yaratan, bundan dolayı “Ayın Şoförü” seçilen personeli tebrik eden Tekdudak; çalışanlarla idarecilerin bir araya gelmesine vesile olan bu organizasyon için de emeği geçenlere ayrıca teşekkür etti.

Tekbudak, konuşmasının ardından ayın şoförlerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 13.11.2021
Okunma Sayısı: 4167