EGO CEP'TE UYGULAMASI İLE İLGİLİ DUYURU

Sayı:2021/90

DUYURU

EGO CEP’TE uygulaması, Ankara halkına ve Ankara’yı ziyaret eden misafirlerimize Kuruluşumuz EGO Genel Müdürlüğünün hizmeti olan otobüs, Ankaray ve Metro hatları hakkında anlık bilgi vermek, vatandaşlarımızın akıllı cihazlarını kullanarak otobüs hat, durak, hareket saati, yol ve güzergâh bilgilerini kolayca öğrenmelerini sağlamak ve insanların duraklarda geçirdikleri süreyi en aza indirmek amacıyla hayata geçirilmiş bir mobil uygulamadır.

Araç takip sistemiyle entegre çalışan uygulamayla ilgili olarak son zamanlarda vatandaşlarımızın şikayetleri artmıştır. Vatandaş mağduriyetinin giderilmesi ve uygulamanın daha verimli çalışması için Genel Müdürlüğümüzce uzunca bir süredir yapılan çalışmaların sonuna yaklaşılmış ve 2021 Aralık ayında tamamlanması planlanmaktadır.

Kuruluşumuzun, 20.02.2013 yılında E-Kent Geçiş Sistemleri ve Biletleme Teknolojileri A.Ş.’yle yaptığı “Elektronik Ücret Toplama, Araç İçi Yolcu Bilgilendirme, Kamera ve Akıllı Durak Sistemine Ait Sözleşme” ile de entegre edilen uygulamanın, var olan sorunlarının giderilmesi için ilgili firmayla görüşmeler tamamlanmıştır.

Diğer taraftan EGO CEP’TE uygulamasının ara yüzünün yenilenmesi ve kullanımı daha kolay bir tasarım için de çalışmalara başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yayın Tarihi: 11.10.2021
Okunma Sayısı: 4378