“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA TEMMUZ AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA TEMMUZ AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı itibarıyla başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Temmuz ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Hacı Ardıç, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mehmet Ural Altay, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ercan Ağar, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Erhan Ayan, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Murat Atmaca ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök, Temmuz ayında seçilen “Ayın Şoförleri” ile 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, yedincisinin düzenlendiği “Ayın Şoförü” programında bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Tekbudak, “Biliyoruz ki sizlerin çalışma koşulları zor. Karşılaştığınız sorunlarda daima yanınızdayız ve EGO Genel Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Şoför ve araç sayımızın yeterli olmaması, sıkıntılarımızın başında geliyor. Hepinizin de yakından takip ettiği gibi Kasım ayından itibaren 2022 yılı Haziran ayı sonuna kadar parti parti yeni otobüsler araç filomuza dahil olacak. Bu arada yeni şoför alımı da yapılacak. Böylece hem vatandaşlarımız hem de sizlerin yaşadığı bazı sıkıntılar çözülmüş olacak.” dedi.

Şoförlerden bu süreçte, mutlaka servis saatlerine ve sürelerine uymalarını, yolcularımızı mağdur etmemelerini, duraklarda durmalarını, trafikte dikkatli bir şekilde araç kullanmalarını rica eden Zafer Tekbudak, okulların açılmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın sayısının arttığına da dikkat çekti.

Temmuz ayı için seçilen şoförleri tebrik eden Tekbudak, ardından teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 06.10.2021
Okunma Sayısı: 4263