SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN EGO ŞOFÖRÜNE TEŞEKKÜR BELGESİ

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN EGO ŞOFÖRÜNE TEŞEKKÜR BELGESİ

EGO Genel Müdürlüğü 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde şoför olarak görev yapan Şahin Körpe, yolculuk esnasında rahatsızlanan vatandaşı hastaneye yetiştirdikten sonra aracını güvenli bir alana park etmeye çalışırken silahlı saldırıya uğradı.

 6 Eylül 2021 Çarşamba günü, saat 17.00 sularında, Sincan ilçesi, Osmanlı Mahallesi, Ahi Mesud Bulvarı'nda meydana gelen olayda; rahatsızlanan vatandaşı hastane acil giriş kapısında bıraktıktan sonra güvenli bir alana otobüsü çekmek isterken, geçiş tartışması nedeniyle Şahin Körpe’nin kullandığı EGO otobüsüne iki el ateş edildi. Körpe, şans eseri yara almadan kurtuldu.

Yaşanan bu talihsiz olay sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın da talimatıyla, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Şahin Körpe’yi makamında ağırlayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kabulde yaptığı konuşmada olayın vahametine dikkat çeken Alkaş, Şahin Körpe’nin maruz kaldığı duruma çok üzüldüğünü, ne yazık ki şoförlerin görevleri sırasında zaman zaman böyle adli olaylarla karşılaşabildiklerini ifade etti. Rahatsızlanan yolcusunu hastaneye yetiştirerek sergilediği insani davranış ve duyarlılıktan dolayı, bütün mesai arkadaşları olarak Şahin Körpe ile gurur duyduklarını söyleyen Nihat Alkaş, ardından “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Şahin Körpe de çalışma hayatında insanın kendisini güvende hissetmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını, amirlerinin her zaman iletişime açık olduğunu, özellikle kriz anlarında daima yanlarında olduğunu söyledi. Körpe ayrıca, böyle bir çalışma ortamı sağladığı için de Genel Müdür Nihat Alkaş’a teşekkürlerini iletti.

Kabulde EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ve Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer de hazır bulundu.

Yayın Tarihi: 25.09.2021
Okunma Sayısı: 3887