“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA HAZİRAN AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA HAZİRAN AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı itibarıyla başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasının Haziran ayı sonuçları açıklandı.

Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere, beş bölgede yapılan değerlendirme sonucunda; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mehmet GÖZÜBÜYÜK, 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Tamer EFLATUN, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Yunus AYDIN, 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Ahmet DELİÖMEROĞLU, 5. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Suat ORHAN ayın şoförü olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök “Ayın Şoförleri” ile 2. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada, Haziran ayı için seçilen personeli gönülden kutladığını ifade ederek, görevlerinde gösterdikleri dikkat ve özen için teşekkür etti.  Tekbudak, bugüne kadar 25 personelin “Ayın Şoförü” olarak ilan edildiğini, Haziran ayında seçilen 5 personelle birlikte bu sayının 30’a yükseldiğini söyledi.

Çok yakın bir zamanda yazlık çalışma programından, kışlık çalışma programına geçileceğini, okulların açılmasıyla birlikte şehir dışından bir çok öğrencinin geleceğini, toplu taşımayı kullanacak vatandaş sayısının neredeyse iki kat artacağını, gerekli otobüs servis planlamasını yaptıklarını vurgulayan Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, toplu taşıma hizmet sunumunda  görevli personelin işini layıkıyla yapacaklarından şüphesinin olmadığını söyledi.

Tekbudak, konuşmasının ardından şoförlere teşekkür belgelerini takdim etti.

Ayın şoförü değerlendirme kriterleri arasında vatandaşlara karşı olumlu davranışlar nedeniyle gelen teşekkür mesajları, trafik kurallarına uyulması, şoförlerin çalışma arkadaşları ve amirleri ile uyumu, iş disiplini, kılık-kıyafete gösterilen özen başta olmak üzere dokuz kriter yer alıyor ve ödül olarak 10 yevmiye veriliyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2021
Okunma Sayısı: 4589