“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA MAYIS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

“AYIN ŞOFÖRÜ” UYGULAMASINDA MAYIS AYI ŞOFÖRLERİ BELLİ OLDU

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Mayıs ayı için belirlenen isimler açıklandı. Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere beş bölgede yapılan seçimler sonucunda; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Mehmet DUMAN, 2. Bölge’den Süleyman AKGÜN, 3. Bölge’den Murat İNCEKOCA, 4. Bölge’den Bektaş Mehmet DÖNMEZ ve 5. Bölge’den Tarık ÖZTÜRK “Ayın Şoförü” olarak belirlendi.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök, Mayıs ayı için seçilen “Ayın Şoförleri” ile 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi. 

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak burada yaptığı konuşmada; gelen teşekkür mesajları, çalışma arkadaşlarıyla uyum, vatandaşa karşı olumlu davranışlar, trafik kurallarına riayet etmek, iş disiplini gibi kriterler baz alınarak yapılan değerlendirme sonucu her ay, her bölgeden bir şoför olmak üzere, beş sürücü personelin “Ayın Şoförü” olarak ilan edildiğini ve seçilen şoförlerin onar yevmiye ile ödüllendirildiğini belirtti. Tekbudak, “Mayıs ayı içerisindeki örnek çalışmalarıyla değerlendirmeye tabi tutulan ve “Ayın Şoförü” payesini almaya hak kazanan değerli çalışma arkadaşlarıma da özverileri ve çalışma azimleri nedeniyle, huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca, haziran ayı boyunca, Başkent 153 aracılığıyla 131 adet teşekkür mesajının kendilerine ulaştığını belirten Zafer Tekbudak, bu mesajların her birinin motivasyonlarını üst düzeye çıkardığını, şoförler adına gurur duymaları için kendilerine yeniden sebep vermiş olduğunu söyledi.

Hizmet içi eğitim kapsamında şoförlere verilen periyodik eğitimlerin devam edeceğinin altını çizerek, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü itibariyle %50 kapasite sınırlamasının kalktığını, iş yoğunluğunun tam kapasite eski çalışma düzeninde devam ettiğini ve EGO Şoförlerinin değerli katkılarıyla da vatandaş memnuniyetinin artacağına inandığını sözlerine ekleyen Genel Müdür Yardımcısı Tekbudak, şoförlerin teşekkür belgelerini takdim etti.

Yayın Tarihi: 15.07.2021
Okunma Sayısı: 5359