EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE NİSAN AYI İÇİN SEÇİLEN “AYIN ŞOFÖRLERİ” AÇIKLANDI

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE NİSAN AYI İÇİN SEÇİLEN “AYIN ŞOFÖRLERİ” AÇIKLANDI

EGO Genel Müdürlüğünce 2021 yılında başlatılan “Ayın Şoförü” uygulamasında Nisan ayı için belirlenen isimler açıklandı. Her bölgeden bir sürücü personel olmak üzere beş bölgede yapılan seçimler sonucunda; 1. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nden Şenol Gezer, 2. Bölge’den Cengiz Kaluç, 3. Bölge’den Selçuk Dalarslan, 4. Bölge’den Barış Yanar ve 5. Bölge’den Bilal Sezer “Ayın Şoförü” olarak belirlendi.

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Yahya Şanlıer ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök, Nisan ayı için seçilen “Ayın Şoförleri” ile 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi. 

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş burada yaptığı konuşmada; “Tüm dünyayla birlikte ülkemizin de içinde bulunduğu bu zor dönemde, hele ki toplu taşımacılığın belirli kurallar dâhilinde sürdürülebildiği, şoförlerimizin vatandaşlarımızla daha çok karşı karşıya geldiği pandemi süresince; Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığımıza bağlı çalışan tüm şoför arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç olarak görüyorum. Bununla birlikte, sağlıklı ve konforlu bir hizmeti Ankara halkıyla buluşturmak için gece gündüz demeden çalışan tüm EGO Genel Müdürlüğü personeline de çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ayrıca 3.Bölge otobüs şoförü Necmi Aytekin’e kullandığı otobüsün temizleğine gösterdiği hassasiyetten dolayı, BAŞKENT 153 üzerinden vatandaşlarımızdan gelen talepler de dikkate alınarak, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş tarafından kendisine teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayın Tarihi: 04.07.2021
Okunma Sayısı: 3625