YENİ CNG DOLUM İSTASYONU İÇİN İMZALAR ATILDI

YENİ CNG DOLUM İSTASYONU İÇİN İMZALAR ATILDI

EBRD kredisi ile temin edilecek 273 adet otobüs alımı kapsamında yapılacak CNG Dolum İstasyonu İhalesini kazanan Ecotech Enerji Ltd. Şti. ile EGO Genel Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile imzalanan kredi sözleşmesi kapsamında, otobüs alım işinin bir parçası olan CNG Dolum İstasyonu İhalesi, beş firmanın katılımıyla 02 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilmişti. İhale komisyonunca ECEPP kriterleri baz alınarak yapılan değerlendirme sonucunda en uygun teklifi veren Ecotech Enerji Ltd. Şti. ile 22 Haziran 2021 Salı günü sözleşme imzalandı.

İmza törenine EGO Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, Araç Bakım Onarım Dairesi Başkanı İsmail Nalbant, Ecotech firması adına firma sahibi ve yönetim kurulu başkanı Mustafa Sadun Şakiroğlu ve firma yetkilisi Işıl Yağmur Türkyılmaz katıldı.

Bilindiği üzere, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi tamamlanan 301 adet otobüsün alım sözleşmeleri, ihaleleri kazanan Mercedes Benz Türk A.Ş. ve OTOKAR Otomotiv Savunma Sanayi A.Ş. temsilcileri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş tarafından, 26 Mayıs 2021 Cuma günü imzalanmıştı.

Yayın Tarihi: 03.07.2021
Okunma Sayısı: 4589