ANKARAY EMEK İSTASYONU ENGELLİ RAMPASI KULLANIMA AÇILDI

Sayı:2021/50

ANKARAY EMEK İSTASYONU ENGELLİ RAMPASI KULLANIMA AÇILDI

Beştepe Mahallesi sakinleri ve engelli derneklerinden gelen yoğun talep üzerine, EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan ANKARAY İşletmesi Emek İstasyonu engelli rampası, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

ANKARAY Emek İstasyonu alt geçidinde bulunan engelli asansörüyle, sadece merdiven sahanlığına kadar ulaşım sağlanabilmekteydi. Bu noktadan sonra ise vatandaşlarımız, turnikelere ulaşabilmek için sekiz basamaklı merdiven kullanmak zorundaydı. Bu durum özellikle engelli vatandaşlarımız açısından ulaşımda sıkıntı yaşamalarına neden oluyordu.

Genel Müdürlüğümüzce alanda yapılan inceleme ve vatandaşlarımızdan gelen taleplerin de değerlendirilmesiyle, ANKARAY İşletmesi Atölyelerinde tamamen kendi imkanlarımızla, kendi personelimiz ve depomuzda bulunan sarf malzemeler kullanılarak, rampa imal edilmiştir. İlgili yönetmeliklere uygun olarak yapılan engelli rampası, iki ay gibi kısa bir zamanda tamamlanarak montajı yapılmıştır. Çalışmada, Kuruluşumuz bütçesinden ayrıca bir harcama yapılmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Yayın Tarihi: 30.04.2021
Okunma Sayısı: 3557