SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KAPSAMINDA SAĞLANAN ULAŞIM HİZMETİNE İLİŞKİN DUYURU

DUYURU

EGO Genel Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Cumartesi - Pazar günlerinde EGO otobüsleri ile bütün hatlarda sokağa çıkma muafiyetinde olan sağlık çalışanlarımız ile diğer vatandaşlarımıza hizmet vereceği açıklanmıştı.

Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 10.04.2020 tarih ve 2020/20 sayılı kararı çerçevesinde, toplu ulaşım hizmetlerinin faaliyette olduğu, 07.00 - 09.00 ve 16.30 - 19.30 saat aralıklarında sağlık çalışanlarımız ile diğer görevli vatandaşlarımız kimliklerini ibraz ederek otobüslere binebilmektedirler.

Ayrıca, daha önce hizmet verdiğimiz ilçe belediyesi hatlarında da EGO otobüsleri anılan saatler arasında hizmet vermektedir.

ANKARAY ve Metronun kapalı olması nedeniyle, bu hatlarda çalışan ringler, doğrudan Kızılay’a servis yapmaktadır.

Diğer taraftan, mevcut Dikimevi - Kızılay - Maltepe - Beşevler - AŞTİ -Şehir Hastanesi ve 112 Şehir Hastanesi, Kızılay - Sıhhiye - Ulus - Emniyet - Gazi Hastanesi - AŞTİ - Şehir Hastanesi hattımız ile Keçiören-Kazım Karabekir Caddesi - Emniyet-Gazi Hastanesi - AŞTİ - Şehir Hastanesi hattımızda da izin verilen saatler arasında hizmet verecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

EGO Genel Müdürlüğü

Yayın Tarihi: 11.04.2020
Okunma Sayısı: 30786