EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ, EMEKLİ OLAN PERSONELE PLAKET TAKDİM ETTİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ, EMEKLİ OLAN PERSONELE PLAKET TAKDİM ETTİ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda Şube Müdürü olarak görev yapan Engin Hamzaoğlu ve Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan Bayram Davarcı’ya, çalışma arkadaşları tarafından bir tören düzenlendi. Törene, Birimde uzun yıllar Şube Müdürü olarak görev yapmış ve emekli olmuş Nurettin Demirci de davet edildi. 

Törene, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Genel Müdür Yardımcıları Fatih Eryılmaz ve Emin Güre de katıldı. Emekli personele plaket takdim eden Alkaş, yaptığı konuşmada; “Vermiş olduğunuz hizmetler için sizlere teşekkür ediyor, emeklilik hayatınızda sağlık ve huzur diliyorum. Her zaman kapımız sizlere açık” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı törende konuşan emekli personel Engin Hamzaoğlu ve Bayram Davarcı, Genel Müdür Nihat Alkaş’a ve mesai arkadaşlarına  sundukları plaket ve düzenledikleri tören için teşekkür ederek, böyle güzel bir Kuruluş’ta çalışmaktan dolayı onur duyduklarını ve görevleri boyunca işini severek yaptıklarını belirterek, çalışma arkadaşlarından helallik istediler.

Tören sonrasında tüm personel, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yayın Tarihi: 22.02.2020
Okunma Sayısı: 9407