EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ’TAN EMEKLİ OLAN PERSONELE PLAKET TAKDİMİ

EGO GENEL MÜDÜRÜ NİHAT ALKAŞ’TAN EMEKLİ OLAN PERSONELE PLAKET TAKDİMİ

EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürü Ülker Karaca’ya, emekli olması nedeniyle düzenlenen törende plaket takdim etti.

Yoğun bir tempoyla sürdürdüğü otuz yıllık iş hayatının ardından ani bir kararla emekli olmaya karar veren Karaca’ya, arkadaşları sürpriz bir tören düzenledi. Genel Müdür Nihat Alkaş’ın da katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. 

Alkaş, törende yaptığı konuşmada; emekliliğin, çalışan insanların hayatında önemli bir dönem olduğunu belirterek emekli olacaklar ve geride kalanlar açısından da biraz buruk olduğunu söyledi. Özellikle çok başarılı bir hizmet döneminden sonra alnının akıyla emekli olabilmenin önemine işaret eden Alkaş, çalışma hayatında çok önemsediği şeylerden bir tanesinin de “Tarzı olan bir insan olmak, yani bulunduğu kabın şeklini alan amorf bir kişilik yerine her zaman için duruşu, omurgası olan, her dönemde mevzuat çerçevesinde doğru bildiğini söyleyebilen bir kişiliğe sahip olmaktır.” dedi. 

Çalışma ortamında insanların birbirlerini kırıp incitmemelerini, geride iyi şeyler bırakmak gerektiğini vurgulayan Alkaş, “Herhangi bir yerde karşılaşıldığında gönülden bir merhabayla, dostça sarılabiliyorsanız geride o iyi şeyler; dostluklar, arkadaşlıklar bırakılmış demektir.” diyerek, konuşmasını sürdürdü.

Bazı insanların yerinin doldurulamaz olduğunu, mevzuat konusunda engin, derin bilgisiyle Karaca’nın da onlardan bir tanesi olduğunu sözlerine ekleyen Alkaş, “Her zaman kapımız ve gönül kapımız sonuna kadar kendisine açık olacaktır.” dedi. 

Karaca da düzenledikleri bu sürpriz tören nedeniyle mesai arkadaşlarına; katılımları nedeniyle başta Genel Müdür Nihat Alkaş olmak üzere, Genel Müdür Yardımcısı Emin Güre, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Serpil Arslan ile diğer daire başkanlarına teşekkür etti.

Genel Müdür Nihat Alkaş’ın Ülker Karaca’ya plaket vermesinin ardından tüm personel hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yayın Tarihi: 20.01.2020
Okunma Sayısı: 10456