EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI'NDA GÖREV YAPAN TEMİZLİK PERSONELİNE VERİLEN “KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ” SONA ERDİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN RAYLI SİSTEMLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI'NDA GÖREV YAPAN TEMİZLİK PERSONELİNE VERİLEN “KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ” SONA ERDİ…

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi iş birliğiyle Metro ve Ankaray İstasyonlarında görev yapan temizlik personeline verilen “Kişisel Gelişim Semineri” sona erdi.

EGO Genel Müdürlüğü Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanlığı, Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülgün KARAHALİL tarafından verildi.

Temizlik personelinin kişisel gelişiminin arttırılması çerçevesinde stres ve öfke kontrolü başta olmak üzere etkili iletişim ve beden dili konularında verilen eğitime, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İlişkiler Dairesi Başkanlığına bağlı tiyatro sanatçıları skeçleriyle, ayrıca sokak sanatçıları da müzik dinletisiyle renk kattı.

EGO Genel Müdürlüğü Ankara Metrosu İşletme ve Bakım Merkezi'nde verilen ve beş gün süren eğitimden temizlik personeli ve idareciler dâhil toplam 540 personel yararlandı.

Eğitimin kapanışında düzenlenen törende konuşan EGO Genel Müdür Yardımcısı Emin GÜRE, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bu eğitimin hayatın her alanında faydalı olacağını ve sizlere farklı bir bakış açısı kazandıracağına inanıyorum” dedi. Ayrıca GÜRE, skeçleriyle eğitime destek veren tiyatro sanatçılarına da teşekkür belgesi verdi.

Yayın Tarihi: 07.12.2019
Okunma Sayısı: 10185