EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRKİYE MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI BİRLİĞİ (TMMOB) ANKARA ŞUBESİ, İŞBİRLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ…

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE TÜRKİYE MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI BİRLİĞİ (TMMOB) ANKARA ŞUBESİ,  İŞBİRLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ…

EGO Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde TMMOB Ankara Şubesi Başkanlığınca ortak bir toplantı gerçekleştirildi.

EGO Genel Müdür Danışmanı Gürol Başaran’ın başkanlığında yapılan toplantıya EGO Genel Müdürlüğü’nün ilgili birimleri de katıldı.

Toplantıda, TMMOB personeli tarafından, TMMOB’nin kuruluş amaçlarından, meslek alanları ile ilgili her türlü araştırma, inceleme, proje ve raporlarının hazırlanmasını, uygulanmasını ve teknik uygulama sorumluluğun uzman makine mühendisleri tarafından yapılmasını sağlamaya yönelik bilgiler verildi. 

Bu bilgiler kapsamında; Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait ısınma amaçlı kullanılan cihazların, yemekhane ve endüstriyel amaçlı kullanılan doğalgazlı cihazların ve bacalarının imalat ve periyodik kontrollerinin yapılması ve buna yönelik gerekli önlemlerin alınması yönünde çalışmalar yapılması için karşılıklı destek, hizmet, komisyon ve protokol oluşturulmasına yönelik görüş ve bilgi alış-verişinde bulunuldu.

Toplantıda; TMMOB Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender “Ankara Büyükşehir Belediyesiyle çalışmak istiyoruz, EGO’ya destek ve hizmetlerimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yayın Tarihi: 09.11.2019
Okunma Sayısı: 10731